Tel: 046-813 80 | E-post: [email protected] | Följ oss på Facebook

Lita på oss - Vi har mångårig erfarenhet av ställningsmontage. Som STIB-auktoriserat medlemsföretag kan vi garantera trygga och säkra arbetsplatser.

Om oss

vsmab_inaction

Veberöds Ställningsmontage levererar kompletta lösningar inom byggnadsställningar. Verksamheten grundades av familjen Andersson 2008. Sedan starten har vi haft en god tillväxt och är idag 23 anställda inom företaget.

Från litet till stort familjeföretag

När familjen Andersson – Göran, Annika, Jimmy och Fredrik – grundade Veberöds Ställningsmontage var tanken att hålla verksamheten småskalig. Efter några år kände de sig emellertid mogna för nästa steg och valde att investera i egna lokaler samt inköp av större kvantiteter material. Det ledde till en snabb tillväxt med nyrekryteringar och såväl fler som större uppdrag som resultat. Idag omsätter vi ca 30 miljoner kronor årligen och är totalt 23 medarbetare inom företaget.

Lång erfarenhet

Veberöds Ställningsmontage må vara ett relativt ungt företag, men präglas likväl av mångårig erfarenhet. Göran har arbetat inom ställningsmontage sedan 1978 medan Jimmy, Görans son tillika vd, varit verksam inom branschen sedan 2002. Vår kunskap i ämnet är omfattande, tveka inte att ställa eventuella frågor till oss.

Välkommen till Veberöds Ställningsmontage.

STIB

Vi är auktoriserade medlemmar av STIB, vilket är en garanti för kvalitet och seriositet. Ni kan läsa mer om branschorganisationen här.